Spoštovani uporabniki Vesele Želve,


   Z veseljem vam sporočamo, da boste imeli v skladu z novo evropsko uredbo o varstvu podatkov več pravic do zasebnosti, kar bo seveda spoštovano. Zato na ta način obnavljamo komunikacijo z vami, pri čemer v celoti spoštujemo vaše želje. Spodaj najdete pregleden obrazec, v katerem lahko preprosto določite, kako želite ostati v stiku z nami.

   Hvala za zaupanje in želim vam še veliko skupnih kilometrov,

   Vaš CIL d.o.o.  

   Pravila o zaštiti osobnih podatkov

   Kdo je CIL d.o.o.?

   CIL d.o.o., Selska cesta 2, Dobova 8257, SI6769713000;

   Kakšne vrste osebnih podatkov zbiramo?
   Osnovni osebni podatki (npr. Ime in priimek) in komunikacijski podatki (npr. Naslov, e-pošta, telefon)
   Dodatni osebni podatki (npr. Podatki o vozniških dovoljenjih)
   Podatki za ustvarjanje profila (npr. Demografske podatke, podatki o zaposlitvi, kontaktni podatki.)
   Informacije o vozilih in drugih Yamahinih izdelkih in storitvah, vključno s storitvami popravil
   Informacije o izbranih (prednostnih) načinih komunikacije
    Komunikacijske informacije o izdelkih Veselazelva, vključno s tržno komunikacijo
   informacije o financiranju, plačilih itd.
   Informacije, potrebne za ureditev zavarovalne police (npr. Prometne nesreče, zavarovanje in garancijski zahtevki).
   Katere so pravne podlage za obdelavo vaših osebnih podatkov?


   V skladu z veljavno zakonodajo na področju varstva osebnih podatkov lahko obdelujemo vaše osebne podatke:


   • če ste nam dali soglasje (ki ga lahko kadar koli prekličete)

   • če je potrebno, da lahko z vami sklenemo in / ali izpolnimo pogodbo

   • če je obdelava potrebna zaradi zakonitih interesov, ki jih izvajamo kot vodja obdelave osebnih podatkov ali tretja oseba

   • če to zahteva zakon (na primer v zvezi z informacijami o izdanem računu).


   Za katere namene obdelujemo vaše osebne podatke?

   Osebne podatke obdelujemo le za določene, izrecne in zakonite namene in jih ne bomo obdelovali na noben način, ki ni v skladu s tem namenom. Namen, za katerega zbiramo osebne podatke, je:


            - odgovor na vaša vprašanja,

            - izvršitev naročila, ki ste nam ga oddali, in sklenitev pogodbe

            - izboljšanje izkušenj z obiskom katerega od naših spletnih strani ali portalov,

            - promocija izdelkov in storitev na splošno, ponudba storitev ali aplikacij,

            - tržne kampanje, namenjene posredovanju poslovnih informacij,   Kako dolgo hranimo vaše osebne podatke?

   Osebne podatke hranimo toliko časa, kot so potrebni za namene, za katere se obdelujejo, ali za skladnost z veljavnimi predpisi. Osebne podatke, ki jih obdelujemo, shranimo na podlagi vašega osebnega soglasja do vaše preklica. Osebne podatke obdelujemo z zakonom ali pogodbenim razmerjem z vami tako dolgo, kot to zahteva zakon (npr. 10 let od izdaje računov), torej v času trajanja pogodbe in še 5 let po odpovedi (enako splošnemu zastaranju).


   Po poteku roka hrambe osebne podatke učinkovito in trajno izbrišemo ali jih anonimiziramo, tako da jih ni več mogoče povezati z določenim posameznikom.


   Kako zaščitimo vaše osebne podatke?

   Uporabljamo tehnične in organizacijske varnostne ukrepe za zaščito vaših osebnih podatkov pred nepooblaščenim ali nepooblaščenim dostopom ali uporabo, pa tudi pred naključno izgubo ali izgubo nekaterih podatkov. Zasnovali smo jih na podlagi vaše informacijske infrastrukture, potencialnega vpliva na vašo zasebnost in stroške ter v skladu s trenutnimi industrijskimi standardi in praksami.


   Naši izvajalci obdelave podatkov lahko obdelujejo vaše osebne podatke le v skladu s temi tehničnimi in organizacijskimi varnostnimi ukrepi.

   Vzdrževanje varnosti podatkov pomeni varovanje zaupnosti, celovitosti in razpoložljivosti vaših osebnih podatkov:

   • zaupnost in celovitost: vaši osebni podatki so zaščiteni pred nepooblaščeno ali nezakonito obdelavo ter pred naključno izgubo, uničenjem ali škodo

   • Razpoložljivost: Zagotovili bomo, da bodo pooblaščeni obdelovalci podatkov imeli dostop do vaših osebnih podatkov, kadar je to potrebno.


   Naši varnostni postopki vključujejo: varnost dostopa, varnostne kopije, spremljanje, inšpekcijske preglede in vzdrževanje, upravljanje varnostnih incidentov itd.


   Kdo so lahko prejemniki vaših osebnih podatkov?

   Glede na namene, za katere obdelujemo vaše osebne podatke, lahko prejemnike podatkov razdelimo v naslednje kategorije:

   a) Naši poslovni partnerji: Od njih zahtevamo, da vedno ravnajo v skladu z veljavnimi zakoni, politiko zasebnosti in pozorno spremljajo zaupnost vaših osebnih podatkov:

   • Člani naše pooblaščene prodajne in servisne mreže, s katerimi ste bili v stiku

   Oglaševalske agencije, tržne in PR agencije ter ponudniki e-pošte (Google, Facebook); samo ID piškotkov za namene ponovnega trženja, e-poštni naslov za prikazovanje oglasov v programu Google AdWords; identifikacija piškotkov za namene analitike Facebook - identifikacija piškotkov samo za namene ponovnega trženja; E-poštno sporočilo za prikazovanje oglasov Facebook po meri): za pomoč pri vodenju in analizi učinkovitosti naših kampanj in promocijskih aktivnosti

   • Ponudniki: podjetja, ki nudijo storitve v ali v imenu podjetja (na primer zunanji izvajalci IT storitev, računovodske storitve, odvetniške družbe itd.)

   b) Druge tretje osebe:

   • kadar to zahteva zakon ali zahteva zakon za zaščito interesov upravljavca obdelave ali odjemalca

   • na zahtevo pristojnih organov po odločitvi sodišča v primeru sodnih postopkov obveznost poročanja in obveščanja pristojnih organov itd.

   • Preverjanje ali nadzor skladnosti z našimi politikami in pogodbami

   • varstvo pravic, lastnine ali varnosti upravljavca obdelave in / ali njegovih strank

   • v primeru statusnih sprememb prenos poslovanja


   Prejemniki osebnih podatkov ne smejo obdelovati osebnih podatkov, razen za namene, za katere so bili zbrani.


   Kakšne so vaše možnosti in pravice v zvezi z osebnimi podatki?

   Želimo biti čim bolj pregledni, zato vam ponujamo izbiro, kako želite uporabiti vaše osebne podatke.


   • Izberete, kako želite, da vas kontaktiramo - npr. S kakšnimi kanali (na primer e-pošta, pošta, telefon ...). Potrudili se bomo, da bomo spoštovali vaše želje, vendar ne pozabite, da vsa komunikacija ne poteka na vseh kanalih.

   • Vaši osebni podatki - vedno se lahko obrnete na nas za kontakt za varstvo podatkov (glejte Kdo se lahko obrnem, če imam vprašanja o svojih osebnih podatkih?) Če želite izvedeti, katere osebne podatke imamo v datoteki in iz katerih virov smo jih pridobili. Imate pravico do dostopa do svojih osebnih podatkov in tudi do popravka vaših osebnih podatkov

   Imate pravico do osebnih podatkov, ki ste nam jih posredovali, v najpogosteje uporabljeni strukturirani strojno berljivi obliki, kot tudi pravico do prenosa osebnih podatkov na katero koli tretjo stranko po vaši izbiri.

    če najdete napako v svojih osebnih podatkih ali menite, da so podatki nepopolni ali napačni,


   • Vaše omejitve - Zahtevate lahko omejeno obdelavo osebnih podatkov (na primer ob preverjanju točnosti vaših osebnih podatkov)

   • Vaše pritožbe - Nasprotujete lahko tudi uporabi vaših osebnih podatkov za namene neposrednega trženja in nasprotujete samo avtomatski obdelavi, vključno z ustvarjanjem profilov.


   Svoje soglasje za obdelavo osebnih podatkov lahko kadar koli prekličete tako, da se obrnete na našo kontaktno osebo, zadolženo za vprašanja glede varstva podatkov (glejte, na koga se lahko obrnem, če imam vprašanja glede mojih osebnih podatkov?). Poleg tega nas lahko prosite, da izbrišemo vse podatke o vas (razen v določenih primerih, na primer za dokazovanje transakcije ali če to zahteva zakon). Prav tako se imate pravico pritožiti nadzornemu organu.


   Na koga se lahko obrnem, če imam vprašanja o svojih osebnih podatkih?

   Na voljo je kontaktna oseba, ki bo obravnavala vaša vprašanja ali zahteve glede vaših osebnih podatkov (in njihove obdelave) in uveljavljanja vaših pravic. Pišite nam na gdpr@veselazelva.si


   Zaradi zanesljive identifikacije v primeru uveljavljanja pravic do osebnih podatkov lahko od vas zahtevamo dodatne informacije in lahko zavrnemo ukrepanje le, če bo dokazano, da nas ne moremo zanesljivo identificirati.


   Kako lahko prekličem privolitev?

   Soglasje lahko prekine s pisno izjavo ali po elektronski pošti na gdpr@veselazelva.si ali po pošti na naslov CIL d.o.o, Selska cesta 2, Dobova 8257


   Če zavrne privolitev v obdelavo osebnih podatkov, s seboj ne nosi negativnih posledic ali sankcij. Vendar pa obstaja možnost, da v primeru zavrnitve privilegijev za obdelavo osebnih podatkov uporabniku morda ne bomo mogli zagotoviti ene ali več njegovih storitev, ki jih ni mogoče zagotoviti brez uporabe osebnih podatkov (npr. Preizkusne vožnje ali komunikacija po meri).


   Zakaj je koristno ustvariti profile za prilagojeno komunikacijo in informacije?

   Za ocenjevanje ali ocenjevanje vsebine, ki bi vam lahko bila najbolj zanimiva in koristna, se uporabljajo določene informacije (na primer, vendar niso omejene na model in starost vozila). Na ta način želimo povečati priložnosti, da vas seznanimo z najpomembnejšimi vozili, izdelki ali storitvami. V ta namen lahko posameznike razvrstimo v različne skupine (profile), s katerimi komuniciramo različno, torej po meri (individualizirano). To pomeni, da različne skupine (profili) posameznikov prejemajo tržna sporočila z različno vsebino, vključno s pogoji nakupa (npr. Popusti ali plačilni pogoji). Ko razvrščamo posameznike v profile (profile), lahko spremljamo, beležimo in uporabljamo posameznikove odzive na marketinška sporočila, kot so odpiranje e-poštnih sporočil, odpiranje povezav, čas, ki ga posameznik preživi na določenem spletnem mestu itd.